Ontdek de Schoonmaak: eerste (grote) successen!

Nieuws 17 september 2024

Ontdek de Schoonmaak: eerste (grote) successen!

Wat een week weer. Op Ontdek de Schoonmaak gaan de bezoekersaantallen richting de 2000 per dag (!), tellen we 40 deelnemende bedrijven en zijn de 1500 vacatures in zicht!

Beter nog, de eerste reacties zijn precies waar we op ingezet hebben. Een kleine greep?

“In de eerste week hebben we 24% meer sollicitanten ontvangen dan gewoonlijk”, "We zien dat het werkt", "Van de 8 sollicitanten, hebben we er 2 al in dienst!"

Reden te meer om te zorgen dat nog meer bedrijven zich snel aansluiten. Hoe completer het aanbod schoonmaakvacatures op de site, hoe meer keuze bezoekers hebben, hoe beter de lokale matches te maken zijn!

Experts

Wat doen wij nog meer voor jou?
Met campagnes die het brede vak promoten en een goed vindbare site, zetten wij ons in voor een sterker imago van onze branche en meer kwalitatieve leads naar jullie organisatie.

Schoonmakend Nederland zet zich in voor branding van het vak. We proberen zoveel mogelijk bezoekers naar ontdekdeschoonmaak.nl te trekken; aan de bedrijven de taak de geïnteresseerde bezoeker (de lead die via ons komt) binnen te hengelen.

We investeren bewust niet in zogenoemde ‘conversie’ van jouw vacature. Dit zou ook de prijzen bij Google alleen maar opdrijven, waar jij ook niet mee geholpen bent. We zorgen ‘slechts’ voor meer kwalitatieve leads.

En er is meer goed nieuws
‘September gratis’ krijgt een vervolg. Vanaf vandaag ontvangen nieuwe deelnemers een proefperiode van twee weken. In die twee weken geldt dat alle vacatures die je in die twee weken plaatst, per geplaatste vacature 30 dagen gratis zijn.

Pas bij verlenging van een vacature na 30 dagen worden ze in de maand daaropvolgend afgerekend. Mooie bijkomstigheid voor early adopters die al deelnemen: álle vacatures die je in de tweede helft van september plaatst, zijn allen alsnog 30 dagen gratis.

De eerste maand op proef is zo effectief iets langer voor deelnemers van het eerste uur. En nieuwe deelnemers krijgen op ontdekdeschoonmaak.nl ook de kans het platform te testen om te zien wat het ze oplevert.
Tip: nu we met twee campagnes relevant bezoek naar de site stimuleren, is dit hét moment om in te stappen. Test het eens uit en laat ons weten hoe het bevalt?
PS Dankzij de feedback van de eerste gebruikers hebben we afgelopen week;
  • Verbeteringen aangebracht in het sorteer-algoritme op de site
  • De kaartfunctie een eigen plek gegeven
  • Enkele verbeteringen doorgevoerd voor weergave op kleinere mobiele schermen (90% van al het verkeer komt via mobiel)
  • Supergoede suggesties genoteerd voor de wenslijst, als we de doorontwikkelingsfase in gaan

Dank voor alle enthousiaste, kritische, positieve en spontane reacties! Daarmee maken we ontdekdeschoonmaak.nl met de dag beter voor werkgevers én werkzoekenden.

PPS Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via info@ontdekdeschoonmaak.nl of bel/whatsapp naar 073 303 29 20. We helpen je graag op weg!

Gerelateerd