Schoonmakend Nederland en de Goldschmeding Foundation gaan samenwerken

Nieuws 4 september 2024

Schoonmakend Nederland en de Goldschmeding Foundation gaan samenwerken

Schoonmakend Nederland en de Goldschmeding Foundation gaan samenwerken. Op het snijvlak van goed werkgeverschap en oog voor de mens in de organisatie vinden wij elkaar. Daarom organiseren wij samen deze inspiratiebijeenkomst over nieuwe vormen van de arbeidsovereenkomst. Over een nieuwe vorm van contracteren met meer oog voor de mensen.

Experts

We herkennen het waarschijnlijk allemaal. Het arbeidscontract als dik pak juridisch papier waar je liever niet naar kijkt maar wat er nu eenmaal ‘bij hoort’. Dat hoeft niet meer. We nodigen je uit voor een inspiratiebijeenkomst incl. workshop over het opstellen van arbeidsovereenkomsten nieuwe stijl. We noemen dat Conscious Contracting en is er op gericht een gelijkwaardige en duurzame relatie met elkaar aan te gaan. Begrijpelijk, eenvoudig en met aandacht voor beide partijen. Het past bij goed werkgeverschap, de ontwikkelingen in onze branche en biedt een aantal concrete voordelen:

  • Iedereen begrijpt en omarmt de gemaakte afspraken.
  • Het laat zien waar je als bedrijf voor staat (past bij jouw cultuur).
  • Het doet recht aan de mensen in je organisatie, je grootste ‘kapitaal’.
  • Biedt onderscheid op de krappe arbeidsmarkt.
  • Juridisch volledig solide (ontwikkelt ism gespecialiseerde arbeidsjuristen).

In de workshop gaan we in meer detail in op het nieuwe arbeidscontract en de wijze waarop je dat als organisatie kan opstellen. En als jouw organisatie dat wil zijn er diverse vormen waarin Goldschmeding Foundation zowel in begeleiding als financieel ondersteuning biedt. We vertellen er uiteraard meer over tijdens deze inspiratiebijeenkomst.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Gerelateerd