Ontdek de Schoonmaak gaat binnenkort live!

Nieuws 16 augustus 2024

Ontdek de Schoonmaak gaat binnenkort live!

Het aftellen is begonnen... Twee september gaat de site Ontdek de Schoonmaak live. Dé carrièresite in de schoonmaak zet de spotlight op ons veelzijdige werk, de ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast brengt de site vraag en aanbod van werk bij elkaar.  

Ontdekdeschoonmaak.nl gaat van start met het vacatureaanbod van maar liefst 95 voorinschrijvers. Hiermee hebben we werkzoekenden vanaf livegang al een mooi aanbod vacatures te bieden.  

Experts

Online campagne 
Tegelijkertijd met de lancering van de site, gaan ook twee online campagnes live. De campagne Schoonmaak Je Rijk interesseert jongeren voor een bijbaan in de schoonmaak. Daarnaast start een online brandingscampagne die de site bij een brede doelgroep werkzoekenden tussen de oren moet krijgen.  

Achter de schermen worden de laatste puntjes op de i gezet. De 95 ‘early birds’ die zich al hebben aangemeld kunnen ongeveer een week voor livegang hun vacatures uploaden. Zij ontvangen hierover volgende week informatie. Vanaf 2 september 2024 is de site voor iedereen beschikbaar. Wil je ook meedoen? Meld je dan nu aan en profiteer van gratis plaatsingen in de maand september. Mail naar info@ontdekdeschoonmaak.nl of neem contact op met Sylvia de Gunst 06- 20594618 of Ilse Vanhijfte: 06-41638828. 

Gerelateerd