Enquête maatschappelijke bijdrage ondernemers. Doe mee!

Nieuws 11 september 2023

Enquête maatschappelijke bijdrage ondernemers. Doe mee!

In het kader van de Dag van de Ondernemer doet MKB-Nederland onderzoek naar de maatschappelijke bijdrage van ondernemers. Dit doen ze omdat de inzet en zichtbaarheid van ondernemers meer waardering verdienen én omdat MKB-Nederland benieuwd is naar wat ondernemers allemaal doen. 

Expert

Het onderzoek naar de maatschappelijke waarde van het mkb is klaar. Panteia voerde de opdracht van MKB-Nederland in het kader van de Dag van de Ondernemer uit. Hiervoor zijn ruim 1.100 mkb-ondernemers met personeel ondervraagd. Lees meer over de uitkomsten van het onderzoek in dit artikel: Ondernemers dragen onmisbaar bij aan bestaanszekerheid en lokale samenleving.

Over de Dag van de Ondernemer
Op initiatief van MKB-Nederland viert Nederland vrijdag 17 november voor het achtste jaar op rij de Dag van de Ondernemer. Door het hele land organiseren gemeenten, branche- en andere organisaties activiteiten met en voor ondernemers en gaat een groot aantal bewindspersonen, Kamerleden en Europarlementariërs bij ondernemers op bezoek. Demissionair minister-president Mark Rutte ontvangt ’s ochtends Jacco Vonhof en twee ondernemers in het torentje.
De Dag van de Ondernemer is in het leven geroepen om ondernemers te bedanken voor hun lef, doorzettingsvermogen en bijdrage aan economie, werkgelegenheid en samenleving. 

Gerelateerd