Programma van Bijeenkomst Food & Industry
Bijeenkomst Food & Industry
Programma van Bijeenkomst Food & Industry
Op dinsdag 8 april: | |
9:30 - 10:00 |
Inloop
|
10:00 - 10:05 |
Welkom
|
10:05 - 10:10 |
Voorstelrondje
|
10:10 - 10:25 |
Actualiteiten vanuit Platform: o.a. trekkers Platform, ODS, roosteren, zzp
|
10:25 - 10:40 |
Presentatie door Paul in ’t Veld, microbioloog werkzaam bij NVWA over het belang van schoonmaken vanuit microbiologisch oogpunt
|
10:40 - 11:25 |
Interactieve presentatie ‘Preventie en leren van ongevallen’ door Anja van Vlerken en Eric Wijffelaars van de Nederlandse Arbeidsinspectie (NLA)
|
11:25 - 11:35 |
Pauze
|
11:35 - 12:20 |
Hoe kunnen medewerkers in onze sector vitaal en veilig werken?’
|
12:20 - 12:30 |
Rondvraag en afsluiting
|
12:30 - 13:30 |
Netwerklunch en rondleiding Klein Dongen
|
-
Van 12:30 tot 13:30
Netwerklunch en rondleiding Klein Dongen
Netwerklunch en rondleiding door locatie voor geïnteresseerden